Aktuellt: Covid-19

Vi fortsätter att leverera!

Bella Bok & Saga AB bevakar aktivt Folkhälsomyndighetens information om Covid-19 och följer de råd som ges där. Det är endast en person som arbetar med lager och packning och vi bedriver enbart näthandel, vilket innebär att vi särskilt bevakar råd och uppmaningar som är relevanta för fraktlogistik, både i vår egen hantering och i mottagarled. 

Folkhälsomyndigheten framhåller att denna typ av virus inte smittar genom paket och postförsändelser fortsätter vi att skicka våra paket precis som vanligt, dock efter en grundlig översyn av rutinerna kring hygien och bokhantering.

Fraktsätt

I möjligaste mån fortsätter vi att välja fraktalternativ som innebär att du får ditt paket direkt i din postlåda, dvs med Postnords spårbara varubrev eller med förfrankerade påsar. Detta gäller försändelser under 1 kg och som ej är skrymmande. För tyngre/större paket skickar vi oftast med Schenker och du får då en avisering endera via sms eller e-post om var du kan hämta ut det. Meddela om du föredrar att få leveransen med Postnord även vid tyngre/skrymmande leveranser.

Läs mer om Postnords leveranser under Corona-tider här.

Självklart är du välkommen att höra av dig till oss om du har frågor kring beställning och leverans.

Are you ordering from outside Scandiavia or EU? Please contact us before ordering to make sure that we can deliver your parcel.